Sınıfım Temiz Projesi

Öğrencilerde, okulda, evde, sokakta, kısacası her yerde temizliği bir yaşam biçimi haline getirmek, temiz bir dünyanın sağlıklı bir dünya olduğu gerçeğini anlatmak açısından her hafta düzenli olarak haftanın en temiz sınıfını seçiyoruz. Haftanın temiz sınıfı puanlama kriterleri belirlenmiştir.

10.03.2024 23

"SINIFIM TEMİZ" PROJESİ

UYGULAMA

•        Okulumuzda, her hafta sınıfımız temizlik ve düzenine göre değerlendirilerek “Okulun en temiz sınıfı" seçilecektir.

•        Puanlama kriterlerine göre puanların ortalaması alınacak ve En yüksek puanı alan sınıf en temiz sınıf seçilecektir.

•        Seçilmiş olan sınıfa en temiz sınıf bayrağı verilecek ve bir hafta boyunca bu bayrak bu sınıfın kapısında asılı kalacaktır.

•        En temiz sınıf seçilmiş olan sınıf diğer haftalarda da tekrar seçilebilir.

•        Seçimler her ay yapılmaktadır.

•        Seçilmiş olan en temiz sınıf okulumuzun web sayfasında yayınlanır.

•        Ay sonunda en çok bayrak kazanan sınıfa özel ödül bulunmaktadır.

10-03-2024